Vi på MBP älskar film

Den här kärlekshistorien startade redan 1994, och sedan dess har vi skapat över tusen filmproduktioner. I vårt kreativa team finns producenter och regissörer, journalister och illustratörer, grafiker och animatörer. Och såklart fotografer och redigerare.

Ni visionerar - vi producerar

Oavsett vad för typ av film ni är ute efter så har vi producerat det: information- eller företagsfilm, musikvideos eller drama, med reklam- eller kulturfokus. Enkel produktion med stillbilder eller proffsiga och avslappnade intervjuer spelar ingen roll – räkna med oss.

Vi är rustade för framtiden

2D-animationer

När verkligheten inte räcker till skapar vi egna bilder. 2D-animationer kan vara enkla och pedagogiska eller avancerade och effektfulla.

3D-renderingar

Stora framtida infrastrukturprojekt kan kräva avancerade 3D-renderingar. Ofta lägger vi dem mot filmad bakgrund för realistisk effekt.

Timelapse-sekvenser

Ska en månad rulla förbi under loppet av sekunder? Ska en byggnad växa fram bit för bit? Då är timelapse-sekvenser det bästa verktyget.

Drönarfoto

Med egen drönare och certifierad pilot kan vi på ett smidigt och flexibelt sätt skapa helt nya kreativa perspektiv i filmerna. Det blir ett klart lyft i produktionerna.

Vi är erfarna och lyhörda

Det vi egentligen vill säga, utan hybris, är att vi kan klara av i stort sett vilket filmuppdrag som helst. Och vi gör det i nära samarbete med er, eftersom långsiktiga relationer är en av byggstenarna för att kunna berätta historier med mycket hjärta.

Vi brinner för berättelsen

Oavsett vilken typ av film ni vill ha ska varje bildruta uppfylla era drömmar. Varje textrad, filmsekvens, animering och klipp ska gå rakt in i hjärtat. Därför står alltid berättelsen i centrum, och vårt skapande är både lyhört och kreativt just för att ni ska kunna få den skräddarsydda film ni förtjänar.

Kontakta oss

Kunder vi har jobbat med