Mats Björklund

Producent, regissör, fotograf & redigerare
Mats har gjort film sedan tonåren och det har blivit hundratals filmer genom åren; kortfilmer, reklam, dokumentärer och informationsfilmer, som regissör/producent, reporter, fotograf och redigerare. Mats har även levererat filmer och reportage både till TV 4 och SVT.

Daniel Henriksson

3D-grafiker, animatör
Daniel har bakgrund som industridesigner, men tyckte det var roligare att göra 3D-filmer om produkterna än att räkna på hållfasthet och släppvinklar. Han kan trolla fram det mesta ur datorn, vare sig det är illustrationer, 2D-animerat eller 3D-renderat. Befinner sig på kontoret i Halmstad.

Andreas Gärdnert

Fotograf, redigerare, drönarpilot
Andreas är en väldigt kompetent fotograf och filmskapare. Trots sin unga ålder har han jobbat och samlat på sig erfarenhet från USA och Asien. Andreas är fotografen som alltid får med det lilla extra i varje bild. När han inte fotar eller flyger runt med vår drönare kan du hitta honom med en energidryck i näven.

Anders Lundquist

Fotograf, redigerare
Anders har lång erfarenhet inom foto och tv-produktion. När han inte är ute i leriga fält med kameran syns han ofta stå i speakerbåset, skriva manus eller färgkorrigera filmer. När han ska flyga sätter han heder i att fullständigt fylla ett korsord - innan planet lyfter.