Mats Björklund

Vd, producent, regissör
Mats har film i blodet och har jobbat i branschen i 30 år. Han är en driven filmare och noggrann redigerare, producent och regissör. En visuell journalist och pedagogisk reporter med många bollar i luften. Under Mats tennismatcher handlar det dock om en boll i taget... Och att vinna, förstås.

Maria Gefvert Sund

Producent
Maria har med sin långa erfarenhet från TV-branschen lärt sig vad som krävs för att berätta en historia som verkligen berör. Maria trivs bäst med att få vara med i hela arbetet från idé en färdig film. Målmedvetenhet och precision är ledorden, det kan du även få erfara om du utmanar henne på skytte i en femkamp på Grönan.

Daniel Henriksson

3D-grafiker, animatör
Daniel har bakgrund som industridesigner, men tyckte det var roligare att göra 3D-filmer om produkterna än att räkna på hållfasthet och släppvinklar. Han kan trolla fram det mesta ur datorn, vare sig det är illustrationer, 2D-animerat eller 3D-renderat. Befinner sig på kontoret i Halmstad.

Andreas Gärdnert

Fotograf, redigerare
Andreas är en väldigt kompetent fotograf och filmskapare. Trots sin unga ålder har han jobbat och samlat på sig erfarenhet från USA och Asien. Andreas är fotografen som alltid får med det lilla extra i varje bild. När han inte fotar eller flyger runt med vår drönare kan du hitta honom med en energidryck i näven.

Anders Lundquist

Fotograf, redigerare
Anders har lång erfarenhet inom foto och tv-produktion. När han inte är ute i leriga fält med kameran syns han ofta stå i speakerbåset, skriva manus eller färgkorrigera filmer. När han ska flyga sätter han heder i att fullständigt fylla ett korsord - innan planet lyfter.

Magnus Egler

Producent, regissör, fotograf
Magnus är uppväxt i en TV-familj, redan som treåring lyckades han dra ut kabeln så det blev svart i rutan. Utbildad på dramatiska institutet. Älskar sitt yrkesval och att lyfta fram det bästa ur människor i sina produktioner och intervjuer. Som producent och regissör på SVT Drama har han ett stort antal folkkära produktioner bakom sig. Stolt också över att ha kompat Monica Zetterlund på trummor.