Om oss


MBP startade 1994 av kreatörer med bred erfarenhet av TV-produktion och informationsfilmer. Vi är specialiserade på beställningsfilm för både internt och externt bruk och vi har kunder i många olika branscher.

Vi fokuserar på innehållet samtidigt som vi använder TV-mediet på det sätt mediet lämpar sig bäst för; att uttrycka en känsla. Vi tycker lyhördhet är A och O, samtidigt som vi bidrar med egna innovativa idéer.

Ämnesområdena kan vara vitt skilda, men det som förenar är att vi alltid arbetar med ett stort engagemang där vi sätter en ära i att förmedla budskapet på ett kreativt sätt.

Även om vi prioriterar filmens innehåll, så behövs lämpliga verktyg för att förverkliga budskapet på bästa sätt. Vi har två AVID-redigeringssystem och i vår grafiska avdelning används både Adobes produkter After Effects och Autodesk Maya. Egen inspelningsteknik är ett måste för att vi ska kunna vara flexibla. Vi anpassar oss efter kundens önskemål och kan leverera allt från små webfilmer till stora HD-produktioner.

MBP har fått flera Guldklappor, bland annat "Bästa Företagspresentation" för filmen "KTH-ett tekniskt universitet i världsklass". Ytterligare två Guldklappor ("Bästa Regi"
samt "Bästa Samhällsinformation") fick filmen "Varför slog du mig, Peter?".
Filmen är producerad av MBP för Domstolsverket.